ana 
milos 
adam 
.niopage.com
Веб-страници базирани на WordPress за 60 секунди

Направете веб-страница за да претставите кој сте
и што правите во една врска.

креатор на веб-страница

Зошто е потребно да имате веб-страница?

Има барем 10 причини зошто треба да имате веб-страница. Некои од најважните е да оставите добар впечаток и да изгледате професионално. А сепак, да стекнете доверба и кредибилитет, кои се најважни за вашиот клиент.

Како да ја креирате вашата веб-страница?

Еднаш, создавањето веб-страница беше навистина комплицирано. Важно беше да се знае кодирање и компјутерски јазици. Беше потребно многу време и многу пари за да се направи тоа. Денес е поинаку. За само 10 еур месечно можете да имате професионална веб-страница која сами сте ја креирале.

Креативни решенија за секоја индустрија

Без разлика дали работите на портфолио, деловна веб-локација или продавница за трговија - изградете го сето тоа со Elementor. 

Уредување во живо за секого.
Изградете го и приспособете го секој дел од вашата веб-страница визуелно, без да треба да пишувате ниту една линија код.

Градител на веб-страници „направи сам“.

Овозможено од WordPress, а приклучоците за него обезбедуваат бесконечни опции за објавување содржина

Од милијарди страници создадени ширум светот, 43% се создадени во WordPress. Дури и веб-страницата на Белата куќа е во WordPress, со што се осигурува дека паѓањето на веб-страницата е многу малку веројатно. Повеќе блогери, мали бизниси и компании од Fortune 500 користат WordPress отколку сите други опции заедно.

Вие всушност ја градите вашата веб-страница во WordPress. Што значи тоа? Од 2 милијарди страници создадени секоја година ширум светот, 43% се создадени во WordPress. Дури и веб-страницата на Белата куќа е креирана во WordPress, со што се осигурува дека паѓањето на веб-страницата е многу малку веројатно.

Дополнително, ќе го добиете приклучокот Elementor Pro за WordPress, кој обично чини 40$. NioPage го нуди овој додаток бесплатно во рамките на Основниот и Професионалниот план.

Elementor е водечка платформа за креирање на WordPress страница. Визијата на Elementor е да ги поддржи веб-креаторите, програмерите и дизајнерите во креирањето на нивната содржина во реално време. Елементор нуди сè што му треба на секој, за да стане веб-креатор.
На секои 10 секунди се креира нова веб-локација во Elementor. Од неговото лансирање во 2016 година, тој се прошири во повеќе од 180 земји и повеќе од 7% проценти од веб-локациите се создадени со помош на Elementor.

Основен елемент на елементот

Суштински додаток кој му треба на секоја професионална веб-страница

Elementor pro Plug-in Основен

Додаток на PRO Elementor

Подигнете го дизајнот на вашата веб-локација со моќни програмски додатоци.

елементор про приклучок
дигитално CV

NioPage обезбедува поддршка и помош при креирање содржина. Исто така, нуди хостинг по цена пониска од пазарната цена. Она што треба да направите е да се најавите, да го изберете вашиот NioPage план, домен и сè е поставено за само неколку минути.

Пред сè, NioPage ви заштедува време, бидејќи можете да направите сè само со неколку кликања, и сето тоа на едно место. Ако не ни верувате, можете да ја испробате нашата бесплатна верзија на веб-страница и да видите колку е лесно да ја креирате вашата веб-страница.

Како да ја креирате вашата веб-страница?

Еднаш, создавањето веб-страница беше навистина комплицирано. Важно беше да се знае кодирање и компјутерски јазици. Беше потребно многу време и многу пари за да се направи тоа. Денес е поинаку. За само 10 еур месечно можете да имате професионална веб-страница која сами сте ја креирале.

Уреди со елементор

Прочитајте повеќе за случаите на употреба

Започнете брзо, без мака

Не е потребно кодирање

Кодирањето на веб-страницата од нула е скапо. NioPage не е. Неговиот дизајн е според модерните дизајнерски трендови. Темата е изградена со Elementor Page Builder.

Дизајнирајте и приспособете

Вие сте единствени, така што вашата веб-страница исто така треба да биде. Темата на WordPress совршено одговара за веб-страниците на личното портфолио, CV, биографија, хонорарци и дигитални агенции.

Управувајте со вашата содржина

Вие ја контролирате вашата содржина. WordPress е познат по својот едноставен и разбирлив интерфејс каде што можете сами да ажурирате содржина.

Различни теми да започнете сега и да заштедите време

Темно Светлина

Подготвени сте за почеток?

Ако сте креативни и храбри, креирајте ја вашата сметка и тргнете во авантура на NioPage.

Уште не сте сигурни?

Ако ви треба помош, не двоумете се да не контактирате. Доколку не сте задоволни по 3 месеци, ќе ви ги вратиме парите.

Дојдете до врв