Некатегоризирано

Зошто автомеханичарот треба да има веб-страница?

Постојат неколку ситуации во кои барате автомеханичар. Нов си во градов, не познаваш никого, нема кој да ти препорача механичар. Или си ја сменил колата, а твојот стар механичар не работи со таа марка на кола. Викенд е и вашиот мајстор не работи…

Зошто автомеханичарот треба да има веб-страница? Прочитај повеќе "

Како да направите добра онлајн продавница за подароци

https://www.youtube.com/watch?v=6TseujbZZyg You’ve probably found yourself in a situation where someone’s birthday, celebration, or anniversary is coming up, and you don’t know what to get as a gift. More and more often you find yourself in a situation where you are looking for an original gift and come across an online web gift shop. The Gift …

Како да направите добра онлајн продавница за подароци Прочитај повеќе "

Дали подкастот треба да има своја веб-страница?

8 причини зошто е добро да имате веб-страница за подкаст Доколку имате сопствен подкаст, добро ви е познато дека поентата не е само да имате добра содржина и само вашите пријатели да ве слушаат, туку и да допрете до поширока публика. Веб-страницата е алатка која ќе ви помогне…

Дали подкастот треба да има своја веб-страница? Прочитај повеќе "

Најдобар начин да се направи веб-страница за сметководители

Светот на сметководството (книговодството), се менуваше со текот на времето, се развиваше со развојот на дигитализацијата. Порано работите на клиентите се чуваа во книги, пишувани рачно, денес имаме напреден сметководствен софтвер во употреба. Затоа, маркетингот на сметководствени услуги стана дигитален. Најефективен начин да се дојде до нови клиенти е преку упатување и…

Најдобар начин да се направи веб-страница за сметководители Прочитај повеќе "

Како да знаете дека веб-локацијата е безбедна

Дали сте запознаени со заштитата на веб-страниците воопшто? И дали знаете како можете да ги заштитите вашите податоци на веб-страницата? Вршењето редовни проверки и тестирањето на нивото на безбедност на вашата веб-локација е од суштинско значење за да се спречат хакерски напади кои ги искористуваат потенцијалните безбедносни пропусти на платформата што е домаќин на вашата веб-страница. Заштитете ја вашата веб-страница со SSL сертификат…

Како да знаете дека веб-локацијата е безбедна Прочитај повеќе "

Дали ветеринарната ординација треба да има своја веб-страница?

Во светот има се повеќе домашни миленици, а овој тренд сè уште расте. Луѓето посвојуваат кучиња и мачки од улица, обезбедувајќи им грижа и топол дом. Она што е сигурно е дека кога многу луѓе ќе наидат на напуштено животно, не знаат ни што да прават, какви процедури да поминат…

Дали ветеринарната ординација треба да има своја веб-страница? Прочитај повеќе "

6 причини зошто на Yoga Studio му треба веб-страница

Дали сте учител по јога или студио за јога? Се прашувам дали е потребна веб-страница или не. Прочитајте го овој текст за да ги расчистите сите ваши сомнежи и да дознаете за предностите на поседувањето веб-страница. Затоа што имањето веб-страница е клучот за повисоко ниво на вашиот бизнис. Денес, што и да сакаат луѓето да направат или купат, тие прво…

6 причини зошто на Yoga Studio му треба веб-страница Прочитај повеќе "

Зошто вашиот РЕСТОРАН треба да има веб-страница?

Иако употребата на интернет се зголемува, малите бизниси како ресторани, кафулиња, барови сè уште немаат своја веб-страница. Всушност, помалку од 2/3 од локалните бизниси имаат активна веб-страница. Веројатно затоа што има многу постојана работа и нема начин да се најде квалитетно време за да се одвои за создавање…

Зошто вашиот РЕСТОРАН треба да има веб-страница? Прочитај повеќе "

Како да направите наслов за текст вистински кликање

Дали ве привлечевме со овој Наслов да кликнете на нашиот блог и да прочитате повеќе за тоа како да направите вашиот наслов да привлече читатели? Ние сме! Совршено. Како што знаете Насловите се најважниот дел од веб-локацијата. Како Насловот влијае на текстот Според насловот, страницата се пребарува, испраќа…

Како да направите наслов за текст вистински кликање Прочитај повеќе "

Како да го користите виџетот за внатрешен дел

Здраво на сите, денес ќе разговараме за тоа како да го користите додатокот за внатрешен дел за да креирате веб-страница во Elementor. Виџетот за внатрешен дел се користи за додавање нов дел на веќе дефиниран дел. За да вметнете нов дел во постоечки. Може да се додадат повеќе колони или одредена колона може…

Како да го користите виџетот за внатрешен дел Прочитај повеќе "

Дојдете до врв