Оригиналната покана за свадба е задолжителна во 2022 година, а ние ќе ви покажеме како да ја направите.

оригинална покана за свадба

Оригинални

Го планирате најважниот ден во вашиот живот и сакате тој да биде посебен. За да се зборува и запамети. Сакате да направите нешто што никој околу вас не го направил досега. Сакате да бидете оригинални.ОК, имаме предлог за вас: Оригинални покани за свадба.

Што е дигитална оригинална покана за свадба и како да ја направите?

Со помош на NioPage платформа, можете да креирате сопствена страница на една страница, која исто така ќе биде покана за свадба и промоција на вашиот настан.

Идејата е да направите оригинална покана за свадба, на која ќе бидат напишани сите важни детали поврзани со вашиот најважен ден.

На пример, кога и каде ќе се одржи свадбата. Каде се собира свадбената веселба и во кој ресторан има ручек. Тогаш, каков е дрес кодот ако има, кој ќе игра на свадба итн.

Оригинален изглед на свадбена покана

Можеби има уште некои детали на поканата, на вас останува да ја искористите вашата имагинација. Она што е одлично за NioPage е тоа што можете да изберете шаблон што одговара на вашите потреби и многу лесно да го прилагодите. Ако некој од гостите има посебен начин на исхрана, може да ве контактира за да нарачате, на пример, вегетаријанска порција храна за него или неа. Можете исто така да ставите копче RSVP за да знаете колку гости ќе дојдат на свадбата.

Преку страницата ги информирате гостите за се, а потоа по свадбата можете малку да ја уредите вашата страница со додавање видео или фотографии од свадбата. Можеби белешка за благодарност за гостите и пријателите. И сегментот каде можат да остават коментар за впечатоците од свадбата.

Оригинална покана за свадба да или не?

Сепак, мораме да бидеме во чекор со времето, убаво е да се добие плико за покана, но денес се е дигитализирано. Може да се случи некаде погрешно да ја сместиме поканата и да не знаеме кога и каде е настанот. На овој начин секогаш можеме да пристапиме на страницата од нашиот паметен телефон. Друга добра работа е што можете да ставите мапи и упатства за тоа како да ги доведете луѓето до вистинската дестинација.

Можете да го направите сето ова преку NioPage, бесплатно, на пример, digitalinvitation.niopage.com

Со среќа!

Ајде да 
create 
вашиот поканата

Сподели на Facebook
Сподели на Твитер
Сподели на поврзани
Сподели на е-пошта

Оставете коментар

Дојдете до врв