Истражете ги нашите промотивни цени

Го започнавме ова како идеја да им помогнеме на другите луѓе кои ги започнуваат своите идеи. Затоа сакаме да растеме со вас и ги нудиме овие ОГРОМНИ попусти за да растеме заедно. Користете го сега!

Почни сега

Бесплатно!

Ова е бесплатен план без сопствен домен. 


 • -
 • -
 • 1 Страна
 • 50 медиуми
 • 30MB Простор на дискот
 • 1,000 посети месечно
 • Елементатор ПРО
 • Не Прилагоден домен

Основни

0.00 / месечно

Ова е основен план со сопствен домен, вашето лого и блог. 


 • 25.99 €, се наплаќа на секои 3 месеци
 • 99.99 евра, на годишно ниво
 • Пораки на 5
 • 5 страници
 • 100 медиуми
 • 40MB Простор на дискот
 • 10,000 посети месечно
 • Елементатор ПРО
 • Отстранете го логото на брендот
 • Имајте сопствен домен
Истакнат план

стандард

0.00 / месечно

Ова е стандарден план со сопствен домен, вашето лого, тема, блог и 1 дополнителен корисник за управување со веб-локацијата. 


 • 49.99 €, се наплаќа на секои 3 месеци
 • 199.99 евра, на годишно ниво
 • Пораки на 10
 • 10 страници
 • 200 медиуми
 • 50MB Простор на дискот
 • 20,000 посети месечно
 • 14 ден Пробен
 • Елементатор ПРО
 • Отстранете го логото на брендот
 • Имајте сопствен домен
 • Промена на темата
 • WooCommerce
 • MailChimp за WooCommerce
 • RankMath PRO за оптимизација

Премиум

0.00 / месечно

Ова е премиум план со сопствен домен, блог, вашето лого, веб-продавница за е-трговија и 10 дополнителни корисници. 


 • 139.99 €, се наплаќа на секои 3 месеци
 • 499.99 евра, на годишно ниво
 • Надомест за поставување: € 300.00
 • Пораки на 100
 • 100 страници
 • Неограничени медиуми
 • 500MB Простор на дискот
 • Неограничени посети месечно
 • 7 ден Пробен
 • Елементатор ПРО
 • Отстранете го логото на брендот
 • Прилагоден домен
 • Промена на темата
 • WooCommerce
 • MailChimp за WooCommerce
 • RankMath PRO за оптимизација
 • Продавајте услуги

Можеме да ви ја издадеме и фактурата

Ние сме регистрирана компанија и можеме да ви ја издадеме фактурата за да можете да го пресметате ова како трошок легално – инвестиција во вашиот бизнис.

Услуги

Дали ви треба дизајн? Пишување, дополнителни функции, различна тема, лого, графички дизајн, илустрации? Можеме да ви помогнеме и со тоа. Контактирајте не>

Некои посебни потреби?

WordPress е рај за приклучоци. Можеме да ве советуваме, имплементираме и поддржуваме за сè што ви треба како: локализација, оптимизација, поголема безбедност, испраќање е-пошта… Можеме дури и да ви направиме мобилни апликации надвор од вашата веб-локација за iOS и Android.

Премиум и прилагоден веб дизајн

Дали имате поголем буџет и сакате премиум веб-страница прилагодена за вашите потреби? Освоивме 20+ светски награди за веб дизајн. Контактирајте не>

Дојдете до врв