NioPage - Пријавете се

Почни сега

Бесплатно!

Ова е бесплатен план без сопствен домен. 


 • -
 • -
 • 1 Страна
 • 50 медиуми
 • 30MB Простор на дискот
 • 1,000 посети месечно
 • Елементатор ПРО
 • Не Прилагоден домен

Основни

0.00 / месечно

Ова е основен план со сопствен домен, вашето лого и блог. 


 • 25.99 €, се наплаќа на секои 3 месеци
 • 99.99 евра, на годишно ниво
 • Пораки на 5
 • 5 страници
 • 100 медиуми
 • 40MB Простор на дискот
 • 10,000 посети месечно
 • Елементатор ПРО
 • Отстранете го логото на брендот
 • Имајте сопствен домен
Истакнат план

стандард

0.00 / месечно

Ова е стандарден план со сопствен домен, вашето лого, тема, блог и 1 дополнителен корисник за управување со веб-локацијата. 


 • 49.99 €, се наплаќа на секои 3 месеци
 • 199.99 евра, на годишно ниво
 • Пораки на 10
 • 10 страници
 • 200 медиуми
 • 50MB Простор на дискот
 • 20,000 посети месечно
 • 14 ден Пробен
 • Елементатор ПРО
 • Отстранете го логото на брендот
 • Имајте сопствен домен
 • Промена на темата
 • WooCommerce
 • MailChimp за WooCommerce
 • RankMath PRO за оптимизација

Премиум

0.00 / месечно

Ова е премиум план со сопствен домен, блог, вашето лого, веб-продавница за е-трговија и 10 дополнителни корисници. 


 • 139.99 €, се наплаќа на секои 3 месеци
 • 499.99 евра, на годишно ниво
 • Надомест за поставување: € 300.00
 • Пораки на 100
 • 100 страници
 • Неограничени медиуми
 • 500MB Простор на дискот
 • Неограничени посети месечно
 • 7 ден Пробен
 • Елементатор ПРО
 • Отстранете го логото на брендот
 • Прилагоден домен
 • Промена на темата
 • WooCommerce
 • MailChimp за WooCommerce
 • RankMath PRO за оптимизација
 • Продавајте услуги
 1. Изберете план
 2. Избор на шаблон
 3. Детали за страницата
 4. Сметка детали