Behöver en professionell fotograf en hemsida?

professionell fotograf

 

Om du är en professionell fotograf är en av de viktigaste sakerna att presentera ditt arbete. Många fotografer har baserat presentationen av sitt arbete på sociala nätverk, men det är ingen långsiktig lösning. Sociala nätverk ändrar ständigt sina användningsregler, du kan få slut på sidor mycket lätt, tappa alla kontakter och tidigare arbete. Av denna anledning rekommenderar vi dig att skapa din webbplats.

Om du arbetar hårt har du förmodligen inte tid att ta itu med webbplatsdesign, förhandla med webbdesigners, köpa domäner och vara värd. Du skulle helst vilja att någon gjorde det åt dig, men å andra sidan, vem kan bättre än du välja en design som beskriver dig, och vem bättre än du kan välja bilderna som kommer att finnas på din sida?

Ta några minuter att läsa den här texten till slutet, eftersom den kommer att avslöja för dig hur du skapar din professionella webbplats med några få steg.

NioPage + WordPress + Elementor Pro = Professionell webbplats

Om du bestämmer dig för att skapa en webbplats via NioPage webbplats, kommer du mycket enkelt att ansluta domänvärd för att skapa sidor och skapa innehåll.

Här är hur.

Du loggar in, väljer namn på din sida, väljer en av de erbjudna mallarna och kastar dig ut i att skapa innehåll. Du behöver inte kunna koda, allt görs med hjälp av en Elementor pro-plugin som fungerar på basis av "dra och släpp"-element.

Innehållsskapandet görs i Front End så att du kan se varje förändring i realtid. Bokstavligen, allt du behöver göra är att dra de önskade rutorna från vänster till höger och sätta ihop din sida som ett pussel. Om du är mer fantasifull och kreativ kan du ändra former, färger, teckensnitt, infoga animerade titlar och rörliga bilder för att fånga din webbplatsbesökares uppmärksamhet.

Fotogalleri för professionell fotograf

Eftersom fotografi är viktigt, är det viktigt att visa ditt arbete hittills. Du har möjlighet att välja hur du skapar fotogallerier. Du kan dela upp dem i sektioner, foton av husdjur, evenemang, natur och liknande. Du kan också infoga en video för att peka ut dina möjligheter genom en lite snabbare version.

Glöm inte att du vill att folk ska hitta dig i en sökmotor och anställa dig. Koppla din webbplats till de sociala nätverk du redan har. Skriv något om dig själv, hur du började göra det, hur länge har du varit fotograf, var har du lärt dig ditt hantverk. Folk gillar också att läsa lite professionella texter, tipsa om fotografering, bli gratis och skriva en blogg som du kan lägga till på din sida.

Se till att lägga till CTA på din webbplats, så att intresserade användare kan anställa dig så enkelt som möjligt. Fyll i det kontaktformulär som du kan välja från utbudet av färdiga formulär i Elementor.

Pris är inte ett obligatoriskt element, men det är önskvärt, det är inte dåligt att ha ett paket med tjänster som erbjuds med ett specialpris för potentiella användare.

Vi hoppas att vi hjälpte dig att bestämma dig för att skapa en webbplats på egen hand. NioPage står till ditt förfogande för all möjlig hjälp med frågor. Om du är osäker kan du alltid börja med gratisversionen, och senare anpassa den till en av våra betalda paket.

Vi önskar dig all lycka i ditt framtida arbete.

Om du är osäker kan du alltid börja med gratisversionen, och senare anpassa den till något av våra betalpaket.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på e-post

Lämna en kommentar

Bläddra till början