Original bröllopsinbjudan är ett måste 2022, och vi visar dig hur du gör en.

original bröllopsinbjudan

Du planerar den viktigaste dagen i ditt liv och du vill att den ska vara speciell. Att bli omtalad och ihågkommen. Du vill göra något som ingen i din omgivning har gjort tidigare. Du vill vara original. OK, vi har ett förslag till dig: Original bröllopsinbjudningar.

Vad är en digital original bröllopsinbjudan och hur gör man den?

Med hjälp av NioPage plattform kan du skapa din egen sida på en sida, som också kommer att vara en bröllopsinbjudan och marknadsföring av ditt evenemang.

Tanken är att göra en original bröllopsinbjudan, på vilken kommer att skriva alla viktiga detaljer relaterade till din viktigaste dag.

Till exempel när och var bröllopet ska äga rum. Var bröllopsfesten samlas och i vilken restaurang det är lunch. Sedan, vad är klädkoden om det finns en, vem som ska spela på bröllopet etc.,

Original bröllopsinbjudan utseende

Det kan finnas lite mer detaljer på inbjudan, det är upp till dig att använda din fantasi. Det som är bra med NioPage är att du kan välja en mall som passar dina behov och anpassa den väldigt enkelt. Om någon av gästerna har ett speciellt sätt att äta kan han kontakta dig för att beställa till exempel en vegetarisk portion mat till honom eller henne. Du kan också sätta en OSA-knapp för att veta hur många gäster som kommer till bröllopet.

Du informerar gästerna om allt genom sajten och sedan efter bröllopet kan du redigera din sida lite genom att lägga till en video eller bilder från bröllopet. Kanske ett tackkort till gästerna och vännerna. Och segmentet där de kan lämna en kommentar om sina intryck av bröllopet.

Original bröllopsinbjudan ja eller nej?

Vi måste dock hänga med i tiden, det är skönt att få ett inbjudningskuvert, men idag är allt digitaliserat. Det kan hända att vi tar bort inbjudan någonstans och vi vet inte när och var evenemanget är. På så sätt kan vi alltid komma åt sidan från vår smartphone. En annan bra sak är att du kan lägga kartor och riktlinjer för hur man får folk till rätt destination.

Du kan göra allt detta genom NioPage, gratis, till exempel digitalinvitation.niopage.com

Lycka till!

Låt oss 
create 
ditt inbjudan

Lämna en kommentar

Bläddra till början