Utan en blogg finns det ingen affär idag

hur man skapar en blogg

Om du undrar om du ska skapa en blogg eller en webbplats, fråga dig själv först vad är ditt mål? Skriver du av kärlek till något? Vill du annonsera något? Eller vill du testa dina skrivförmåga? Om du vill ha en sida som mer skulle vara i form av en dagbok, då är en bloggsida lösningen för dig.

Vad skiljer en webbplats och en blogg åt?

Det som utmärker en hemsida och en blogg är att du hela tiden lägger till nytt innehåll i bloggen, publicerar nya texter, bilder och filmer. Texterna är ordnade kronologiskt från nyare till äldre. När du skapar en hemsida finns det mest statiska sidor, du kan ha en blogg på sidan om du vill.

Bloggar om matlagning, sömnad, skrivande, musik, mode, etc. är mest populära.

WordPress låter dig skapa din egen blogg väldigt enkelt. Genom NioPage i samarbete med WordPress med hjälp av Elementor plug-in kan du göra allt med bara några få steg. En blogg är ett utmärkt verktyg för att optimera en sajt eftersom, med hjälp av de sökord du använder i texten, kan någon på sökmotorn enkelt hitta dig.

Mest när man hör att någon har sin egen blogg så tror man att det är deras hobby, men vissa bloggare tjänar mycket pengar på nätet.

Kan vem som helst skriva en blogg?

Ja, och det är väldigt enkelt, skapa ett konto på NioPage, välj ett mall, och börja skriva. Du måste köpa hosting och välja en domän.

Det som är bra med NioPage är att när du prenumererar får du automatiskt WordPress med plugins som vanligtvis betalas extra. Du har till ditt förfogande Elementor för att enkelt sätta ihop bild och innehåll, sedan finns det ett verktyg för att rätta alla dina stavfel, ett SEO-verktyg osv.

Prova dina skrivkunskaper, skapa din egen bloggsida.

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp

1 tanke på “Utan en blogg finns det ingen affär idag”

  1. Pingback: Hur man gör en bra presentbutik online - NioPage

Lämna en kommentar

Bläddra till början