HUR infogar man ett kontaktformulär på en webbplats?

Det händer dig ofta att när du besöker en hemsida och har en fråga om ägaren så hittar du inte ett kontaktformulär någonstans och gör det snabbt. Du måste gå till kontaktsektionen där du kan hitta antingen telefonnumret eller e-posten, men för en snabb fråga krävs det några fler åtgärder. För att förhindra att samma sak händer med besökare på din webbplats, se till att lägga ett kontaktformulär längst ner på sidan.

Du vill göra det lättare för en potentiell kund att kontakta dig och låta dem ställa en fråga till dig eller lämna en kommentar. Du kommer att använda några av kontaktformulären som du kan hitta bland widgetarna.

Elementor erbjuder fler snabba alternativ. Allt detta kan du givetvis styla från färgformer till text och text som du kan ändra och anpassa till önskad form. Du kommer att koppla vart och ett av dessa formulär med din e-postadress eller ditt telefonnummer.

Några av formerna är: 

Från Pro Widgets är FORM

I allmänna widgetar: HTML eller kort kod

Eller plug-in som heter Kontaktformulär 7

Använd plug-in Post Comments för att lägga upp kommentarer på din webbplats

I videon nedan kan du se alla sätt hur du infogar ett kontaktformulär på din webbplats.

Tnx till Envato Tuts + kanalisera 

Använd Elementor WordPress-plugin för att skapa ett vackert kontaktformulär. Adi Purdila tar dig genom hela processen från början till slut i den här videon

Hur du hittar oss - Google Map

En karta eller "hur du hittar oss" kan också läggas till om du vill visa kunden var du är och hur de kan nå dig. Du har en form av kartor där du skriver din adress och kartan avgör mycket exakt var ditt företag är.

Du kan välja Google Maps eller Advance Map

För fler frågor vänligen

Bläddra till början