HUR MAN ställer in MENY i WordPress

När vi pratar om att skapa en webbplats på NioPage kan vi inte låta bli att prata om WORDPRESS och hur man ställer in menyn i den.

Ok, som du redan vet, är 50% av webbplatserna i världen gjorda i WordPress.

Det NioPage låter dig göra är att förenkla skapandet av webbplatsen när det gäller att centralisera vissa saker som hosting, domän och liknande. NioPage, liksom WordPress i sig, erbjuder vissa mallar som du kan ändra och anpassa efter dina önskemål och behov. Dessutom erbjuder WordPress dig användningen av vissa plug-ins till ett lägre pris. I paketet du betalar till NioPage finns tillägg som du skulle betala mycket mer per år för att installera själv. En av dem är Elementor, som vi har skrivit om många gånger hittills. Du har också ett par artiklar om HUR på vår blogg som du kan läsa.

Inställningar i WordPress 

I den här texten kommer vi specifikt att titta på WordPress och dess fördelar och nackdelar. För närvarande lämnar vi instrumentpanelen åt sidan, vi kommer att bearbeta den senare, nu är vi intresserade av alternativet ANPASSA WordPress.

Så när du har skapat ett konto på NioPage och kommit in på webbplatsen på den övre horisontella skalan kommer du att se alternativet ANPASSA. När du går till det här alternativet öppnas WordPress-sektionen där du kan justera menyerna (hur man ställer in menyn) Färger (hur man ställer in färger) Widgets (hur man ställer in widgets) Header Footer Font etc...

I videon nedan ser du hur du enkelt redigerar din meny på hemsidan.

Tnx till Dale och hans sida på YouTube "Skapa en proffswebbplats” du kan lära dig hur du använder Elementor och WordPress för att skapa en webbplats.

Skapa en webbplats med NioPage

Bläddra till början