Det bästa sättet att skapa en webbplats för revisorer

Bokföringsvärlden (bokföring) har förändrats över tid, utvecklats med digitaliseringens utveckling. Förr fördes kunders angelägenheter i böcker, skrivna för hand, idag har vi avancerad bokföringsprogramvara i bruk.

Därför har marknadsföringen av redovisningstjänster blivit digital. Det mest effektiva sättet att nå nya kunder är genom hänvisningar och via webbplatsen. Det är mycket viktigt att alltid vara närvarande online i dessa tider. Förutom en hemsida är det viktigt att ha sociala nätverk, eftersom yngre generationer dikterar det nuvarande sättet att kommunicera.

Om du skapar en webbplats för din redovisningsbyrå kan du effektivt erbjuda dina tjänster. Med Internet kan du nå potentiella kunder från var som helst i världen och öka chanserna att din kundbas expanderar snabbt. För att webbplatsen ska fungera måste den först och främst vara begriplig för potentiella kunder. Ange tydligt och exakt vilka tjänster du erbjuder som företag, hur du gör affärer och eventuellt lyft fram vissa tjänsteprispaket.

Viktiga saker när det kommer till att skapa en hemsida för revisorer

Om du precis förbereder dig för att skapa en webbplats för din redovisningsverksamhet, är det här vad du bör vara uppmärksam på:

Mobiloptimering – Att hemsidan är anpassad till alla enheter

Enkel navigering – Tydlig och enkel meny på sajten

Synlig uppmaning – Se till att skapa en knapp som enkelt skickar en förfrågan till dig

Dina tjänster – Ange tydligt och exakt vilka tjänster du erbjuder

Onlineformulär – Gör det enklare för kunder att hantera vissa administrationer

Vittnesmål – Vittnesmål från tidigare kunder om din professionalism

Erfarenhet som revisor – Lista dina anställda i företaget och några av deras minibiografier

Nyheter – Om det sker ändringar i lagen eller verksamheten i praktiken, markera dem på sidan

Karta över din plats – Var du är och kontakt.

Var specifik när du erbjuder dina tjänster

Mycket viktigare än sidans utseende är innehållet du erbjuder. Det är därför orden du använder på din webbplats har betydelse. Mer än någon bild, design eller videoinnehåll du kan använda. Folk kommer inte att förstå vad du gör utan ord. Var tydlig och direkt i din kommunikation med publiken. Instruera dem i redovisningsfrågor, detaljerna i verksamheten och den programvara du använder. Närma dig dem och förklara varför bokföring är viktigt och varför det är viktigt att ha en bokförare du litar på. Det skulle vara bäst för dig att hitta en revisor när du startar ditt företag och att han är med dig från början av verksamheten, för att följa din utveckling och framsteg. För att förstå ditt problem för att hjälpa dig med råd och förslag.

Om du är en redovisningsbyrå som bara fokuserar på en bransch, markera det på sidan.

För att sammanfatta. Varför en webbplats för revisorer är viktig för dig:

Du gör ett bra första intryck

Du ökar räckvidden för ditt företag

Skapa relationer och förtroende med kunder

Du är konkurrenskraftig på marknaden

Du visar trovärdighet och professionalism

Och bygga upp ett rykte online. 

Och du kan göra allt detta enkelt med hjälp av NioPage webbplats skapande plattform.

Skapa hemsida med niopage

Bläddra till början