Hur man gör en bra presentbutik online

Du har förmodligen hamnat i en situation där någons födelsedag, firande eller årsdag närmar sig och du inte vet vad du ska få i present. Allt oftare hamnar du i en situation där du letar efter en originalpresent och stöter på en presentbutik på nätet.

Presentbutiken med original och personliga presenter är nu på frammarsch eftersom människor har mindre och mindre tid att gå runt i staden och besöka butiker för att shoppa. Och det är väldigt svårt att hitta en butik med originella, kvicka, kreativa, personliga presenter i alla delar av staden.

Är det lätt att göra en presentbutik?

Ingenting i livet är lätt, men det finns lättare och svårare sätt att göra något på. På NioPage plattform kan du enkelt skapa din presentbutikswebbplats. NioPage är anpassad för Woo Commerce och låter dig skapa en webbplats smidigt.

För det viktigaste med att äga en presentbutik är en bra hemsida.

Webbplatsen Gift Shop möjliggör onlineförsäljning av produkter. Det är ditt att ha ett lager och en bra hemsida. Budtjänster fungerar, så att leverera den beställda presenten på kort tid är inget problem. Det spelar ingen roll om du är stationerad i huvudstaden eller i stadskärnan. Du hittar lagret i utkanten och kontoret kan ha ett bättre läge. På så sätt minskar du kostnaden för att hyra ett lager, och du kan fungera smidigt. Dessutom minskar kostnaderna för att hyra en anläggning för försäljning av produkter och anställda, vilket gör att du kan erbjuda mer konkurrenskraftiga priser för produkter på marknaden och därför investera mer pengar i att skapa en webbplats.

Vad är viktigt med Gift Shop-webbplatsen

Det som är viktigt för dig är att hemsidan är väl SEO-optimerad, det vill säga att enkelt hitta din butik i sökmotorn. Vilket innebär att sökord som "original present", "special present", "bröllopspresent", "special present", "personlig present" måste finnas på din webbplats.

Det är viktigt att lyfta fram trovärdiga produktbilder, produktbeskrivning och pris. Skapa en bra sökmotor, markera produkter efter segment så att besökarna kan hitta den önskade produkten snabbare och enklare. Lägg även till möjligheten att markera en favoritprodukt om besökarna återvänder till hemsidan, så kan de lättare hitta det de tidigare markerat som intressant.

Dessutom måste du markera alla villkor för köp, betalning och leverans av produkten. Lämna flera betalningsalternativ, betalning via inbetalningskort, postförskott eller kort. Välj eventuellt budtjänst om du samarbetar med flera av dem.

Är det nödvändigt att marknadsföra presentbutiken?

Efter att ha skapat en webbplats för din presentbutik på nätet måste du också arbeta med marknadsföring, både genom sociala nätverk och Google Ads, så att folk blir medvetna om att det finns en ny presentbutik med fina presenter.

Ett annat sätt att sticka ut är att ha en  blogg på din webbplats. En blogg som kommer att locka och uppmuntra besökare till din webbplats att köpa några av presenterna från din presentbutik.

Om dina kunder är nöjda med gåvorna och arbetet med din webbplats kommer de att vilja lämna en bra kommentar och rekommendation, så lämna dem som ett alternativ på webbplatsen.

För att dra slutsatsen:

För att äga en bra presentbutik behöver du en bra hemsida. Om du inte vet hur man skapar en webbplats, kontakta oss så ger vi dig instruktioner. Tills dess, prova gratisversionen av vår webbplats här. Du har gratis mallar tillgängliga för att bygga webbplatser. Paketen anpassas efter alla användarbehov.

Redo att börja med NioPage?

Bläddra till början