Integritetspolicy

POLICY

 

Välkommen till Niopages sekretesspolicy. Vi tror att skyddet av våra användares integritet är avgörande för vår verksamhet och våra värderingar.

Denna plattform drivs av Niopage och har skapats för att tillhandahålla information om vår plattform och relaterade tjänster (tillsammans med "Tjänsterna") till våra tjänstbesökare ("Användare"). Denna integritetspolicy anger Niopages policy med avseende på information inklusive personligt identifierbar data ("Personlig data", "Personlig information") och annan information som samlas in från besökare på webbplatsen och tjänsterna.

Vår webbadress är: https://niopage.com.

Med följande information vill vi ge dig en översikt över behandlingen av dina personuppgifter inom ramen för installationen och användningen av webbplatsen "NioPage" (hädanefter kallad webbplats) och dina rättigheter från dataskyddslagar. Läs vår integritetspolicy noggrant för att få en tydlig förståelse av hur vi samlar in, använder, skyddar eller på annat sätt hanterar din personligt identifierbara information i enlighet med webbplatsen. 

  • Vad "personlig information" betyder

I denna policy betyder "Personlig information" information eller en informationsuppsättning som identifierar eller kan användas för att identifiera en individ direkt eller indirekt. Förutom vad som beskrivs i denna policy kommer Webflow inte att ge, sälja, hyra ut eller låna ut någon personlig information till någon tredje part.

Personlig information inkluderar inte "Användningsdata" som vi definierar som kodad eller anonymiserad information eller aggregerad data som vi samlar in om en grupp eller kategori av tjänster, funktioner eller användare som inte innehåller personligt identifierande information. Användningsdata hjälper oss att förstå trender i användningen av Tjänsten så att vi bättre kan överväga nya funktioner eller på annat sätt skräddarsy Tjänsten. Förutom att vi själva samlar in och använder Användningsdata kan vi dela Användningsdata med tredje part, inklusive våra kunder, partners och tjänsteleverantörer, för olika ändamål, inklusive för att hjälpa oss att bättre förstå våra kunders behov och förbättra Tjänsten.

 

 

  • Vem är ansvarig för behandlingen av dina uppgifter och hur du kontaktar oss

 

 

Vänligen läs följande för att lära dig mer om hur vi använder dina personuppgifter.

 

Om du har några frågor eller funderingar om denna integritetspolicy, inklusive de som är relaterade till att utöva någon av dina rättigheter, vänligen kontakta oss via spelets hjälp och support så att vi kan svara dig snabbare.

 

Personuppgiftsansvarig: Nenad Ivanović

e-post: [e-postskyddad]

 

  • Vilka personuppgifter samlar vi in ​​och varför samlar vi in ​​dem

Vi kan hämta, använda och på annat sätt behandla dina personuppgifter på olika sätt. I alla fall har vi åtagit oss att skydda dina personuppgifter.

Personuppgifter som vi samlar in är endast e-postadresser.

Vi beskriver hur vi skaffar dina personuppgifter och hur vi behandlar dem.

3.1. Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarfältet, och även besökarens IP-adress och webbläsaranvändares agentsträng för att hjälpa till att upptäcka spam.

3.2. Media

Om du överför bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbyggd platsdata (EXIF GPS) som ingår. Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera eventuella platsdata från bilder på webbplatsen.

  • Kontaktformulär

 

4.1. Cookies

Om du lämnar en kommentar på vår sida kan du välja att spara din namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet, så du behöver inte fylla i dina detaljer igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor kommer att vara i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida ställer vi in ​​en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Den här cookien innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger webbläsaren.

När du loggar in, kommer vi också att skapa flera cookies för att spara din inloggningsinformation och dina skärmdisplayval. Logga in kakor varar i två dagar, och skärmalternativen cookies håller i ett år. Om du väljer "Kom ihåg mig" kommer din inloggning att fortsätta i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto, kommer inloggningskakorna att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel, kommer en ytterligare cookie att sparas i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger bara post-id för den artikel som du just redigerat. Den löper ut efter 1-dagen.

4.2.Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbyggda innehållet, inklusive att spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

 

  • Varför samlar vi in ​​dina personuppgifter och vilka är våra lagliga grunder för det?

 

Besökare

Vi kan använda dina personuppgifter för att:

Vår lagliga grund för att göra det är:

Våra legitima intressen av att göra det är:

Tillhandahålla våra webbplatstjänster till dig

Legitimt intresse

– Webbplatshantering
– Marknadsför våra varor och tjänster
– Kontohantering

Etablera och hantera vår relation

– Förstå den marknad vi verkar på
– Kontohantering

Lär dig om våra webbplatsbesökares surfmönster och prestandan för våra webbplatser, inklusive för att verifiera eller upprätthålla kvaliteten på och förbättra vår webbplats, våra produkter och tjänster. Av alla dessa skäl använder vi Facebook och Google Analytics för att analysera hur vi kan förbättra dina användarupplevelser.

Webbplatshantering

Säkerhet (inklusive säkerställande av konfidentialitet för personuppgifter, förhindra obehörig åtkomst och ändringar av våra system och i övrigt upprätthålla säkerheten för personuppgifter)

– Hantera säkerhet, risk och förebyggande av brott

Utföra reklam- eller marknadsföringstjänster, inklusive att informera dig om våra produkter, tjänster och evenemang som kan vara av intresse för dig via e-post eller andra former av elektronisk kommunikation

– Marknadsför våra varor och tjänster

Läs om hur våra produkter eller tjänster kan användas, inklusive för att verifiera eller upprätthålla kvaliteten på och förbättra våra produkter och tjänster

– Förstå den marknad vi verkar på

  • Hur länge vi behåller dina uppgifter och vem vi delar dina uppgifter med

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata obestämt. Det här är så att vi kan erkänna och godkänna eventuella följdkommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringsrad.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi även den personliga information de tillhandahåller i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sin personliga information när som helst (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Niopage förbehåller sig rätten att gå in i användarpanelen för support, uppdatera plugin-program eller för att lösa någon form av problem när Niopage-administratörer inte kommer att redigera användarens innehåll. Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

 

  • Kundservice 

Du (som användare) samtycker till att vi kan komma åt din adminpanel för supportsyften. Niopage garanterar att någon del av innehållet inte kommer att ändras utan särskilt tillstånd och godkännande.

  • Vilka rättigheter har du över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats, eller ha lämnat synpunkter, kan du begära att få en exporterad fil av personuppgifter vi har om dig, inklusive all data som du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort eventuella personuppgifter om dig. Detta inkluderar inte analytisk data som vi är skyldiga att hålla för administrativa, juridiska eller säkerhets ändamål.

  • Där skickar vi dina uppgifter

Besökarens kommentarer kan kontrolleras via en automatiserad spårningsdetekteringstjänst.

  • Dina rättigheter enligt GDPR

Du har rätt att få information från oss om hur vi hanterar dina personuppgifter, att se kopior av alla personuppgifter som finns hos oss och att begära att dina personuppgifter ändras, rättas eller raderas från våra system. Niopage är skyldig att erhålla denna typ av information till Användare inom en period av 90 dagar, från dagen för begäran av sådan information. Du kan också begränsa, begränsa eller invända mot behandlingen av dina uppgifter.

Vi genomför inget beslutsfattande enbart baserat på automatiserad behandling, inklusive profilering.

Om du har gett oss ditt samtycke till att använda dina uppgifter, t.ex. så att vi kan skicka marknadsföringsmeddelanden till dig eller visa personliga annonser, kan du när som helst återkalla ditt samtycke. Observera att även om du återkallar ditt samtycke kan vi fortfarande lita på det samtycke du gav som laglig grund för att behandla dina personuppgifter innan du återkallar ditt samtycke.

Du kan invända mot vår användning av dina personuppgifter där vi började, vi förlitar oss på våra legitima affärsintressen för att göra det. Vi förklarade de legitima intressen vi förlitar oss på i avsnitten "Varför samlar vi in ​​dina personuppgifter och vilka är våra lagliga grunder för det?" ovan.

Om du vill utöva någon av dina ovanstående rättigheter kan du kontakta oss enligt vad som anges i avsnittet Vem är ansvarig för att behandla dina uppgifter och hur du kontaktar oss ovan.

  1. Kontakta oss

För eventuella frågor eller för att lösa eventuella klagomål angående användningen av denna plattform eller dess tjänster eller få information om det, vänligen kontakta oss på [e-postskyddad].



Bläddra till början